Ce isi doresc angajatii de la compania in care lucreaza?

Ce isi doresc angajatii de la compania in care lucreaza? Data: 3 august 2017   Ora: 11:15

Cu angajatii este bine sa ai o atitudine proactiva, asadar sa le oferi beneficii pe parcursul perioadei in care lucreaza in compania ta, astfel incat sa ii fidelizezi, determinandu-i sa nu isi doreasca schimbarea jobului.

Cu siguranta nu iti doresti sa fii pus in fata faptului ca angajatul tau pleaca si sa iti doresti sa il pastrezi, dar sa iti dai seama ca este prea tarziu. In astfel de situatii realizezi ca nu ai fost atent la nevoile lui pe parcursul timpului. Pentru acesta nu conteaza doar banii, sunt si alte aspecte pe care le poti lua in considerare pentru a iti mentine echipa unita pe termen lung.

Tehnologie care simplifica munca

Stim cu totii ca rapoartele in diferite tabele, multimea de hartii nu este un lucru care sa placa. Sunt multi timpi pe care un angajat ii pierde cu activitati monotone, care astazi pot fi automatizate. Factura primita in cutia postala sau prin e-mail? Tehnologia castiga astazi tot mai mult teren. Un program de contabilitate care sa se plieze exact pe actiunile specifice ariei de activitate si care sa simplifice munca angajatului este o investitie profitabila, care va aduce castig de toate partile. Angajatii tai vor avea o buna organizare a muncii lor si mai mult timp pentru identificarea oprtunitatilor castigatoare pentru firma ta.

Training

Un angajat isi doreste ca odata cu schimbarea locului de munca, pe langa o crestere financiara sa castige cunostinte noi. Este foarte importanta dezvoltarea profesionala pentru o persoana care vrea sa avanseze in cariera. Un angajat poate castiga foarte mult daca are in jurul lui specialisti, persoane cu vechime de la care poate sa invete. In acest sens foarte multumitor pentru angajatii tai este sa le oferi traininguri de dezvoltare profesionala. Vor aprecia foarte mult si vor dori sa ramana la tine.

Fii asadar foarte atent la nevoile fiecarui angajat! Investitia in pregatirea lor inseamna implicit rezultate superioare pentru business-ul tau.

Motivarea

Un feedback pozitiv nu costa bani. O lauda, deci doar cateva cuvinte de multumire si apreciere pot face mai mult decat un al 13-lea salariu. Motivarea nu inseamna asadar doar partea financiara. Arata-i angajatului ca este important pentru companie, ca ii apreciezi munca si ca ii vezi efortul. Va da in continuare tot ce are mai bun din el. Il vei motiva mai mult decat crezi.

Cadouri personalizate de Paste si de Craciun pot reprezenta o idee de motivare, la fel si un program flexibil, discutat in prealabil, astfel incat sa nu afecteze realizarea task-urilor.

Un abonament medical in mediul privat este un beneficiu pe care multi angajati il apreciaza. Daca in compania ta sunt foarte multi tineri, ce spui de un abonament la sala?

Fii cat mai ingenios cand vine vorba de motivarea angajatilor, dar tine tot timpul cont de nevoile lor. Daca in mare masura angajatii tai sunt barbati, folosesc masina ca sa ajunga la munca, o idee originala este sa inchei contract cu un service auto specializat, astfel incat sa le oferi reduceri semnificative exact pentru serviciile pe care ei le folosesc. Lasa-te condus de imaginatie si indrazneste sa concepi un program personalizat de motivare pentru angajatii tai!

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Adaptaţi-vă la contextul obiectiv al pieţei! Sugestii pentru creşterea atractivităţii companiei

În prezent angajatorii constată o insuficiență de personal în piaţă dar şi o lipsă accentuată a competențelor şi abilităţilor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Zipper Romania participa activ la proiectul “o natiune conectata”

 Anul acesta, evenimentul de business organizat cu ocazia Zilei Comunicatiilor, ajuns la editia 22, aduce pe aceeasi scena, autoritati, ... citeste mai mult