Care sunt cele mai safe produse de achizitionat de la o casa de amanet

Care sunt cele mai safe produse de achizitionat de la o casa de amanet Data: 30 iulie 2018   Ora: 15:16

Poate ca au fost situatii in care ai avut nevoie sa economisesti ceva bani pentru zile mai putin bune. Sau poate ca ai vrut pur si simplu sa faci o investitie intr-un produs nou aparut, dar stiai ca in scurt timp se va devaloriza. Si atunci te-ai gandit sa incerci sa verifici produsul la o casa de amanet.

Acest lucru e perfect normal si de inteles. Pe masura ce marile firme de dispozitive electronice scot pe piata produse mai performante si mai scumpe de la an la an, casele de amanet raman fidele aceleiasi politici. Asa ca, de ce sa nu ramai cu un produs nou, dar si cu ceva bani in buzunar. Daca esti nesigur de produsele din casele de amanet, gandeste-te ca inainte de a fi primit un produs, acesta trebuie sa treaca anumite teste. Dar daca esti sceptic in continuare, poti vedea care sunt de regula cele mai safe produse puse la vanzare intr-o casa de amanet.

    1. Telefoane mobile

Foarte multe persoane apeleaza din ce in ce mai des la case de amanet. Fie ca sunt case de amanet telefoane Bucuresti sau in tara, ele sunt la mare cautare. si nu e de mirare de ce. Un smartphone este ceva ce fiecare dintre noi are sau isi doreste. in zilele de astazi a devenit principalul mijloc prin care comunicam, ne orientam si ne descurcam zilnic. De aceea, pentru a fi conectat la tehnologia prezenta ai nevoie de un dispozitiv relativ nou si performant. Daca si tu te regasesti in aceasta situatie, o casa de amanet telefoane poate fi solutia perfecta. Gandeste-te canici un produs nu este acceptat pana nu este verificat, iar daca telefonul are vreo defectiune cat de mica, casele de amanet il refuza din start. Astfel, te vei asigura ca produsul este unul care se incadreaza in standarde inalte de performanta in ciuda utilizarii sale anterioare.

Daca vrei sa faci o afacere mai buna, te poti orienta dupa telefoanele nou aparute puse la vanzare la amanet. Dupa 6 luni apar deja stiri cu urmatorul model, iar cand acesta va fi scos pe piata, versiunea anterioara, desi inca perfect functionala, se va devaloriza, iar tu vei pleca acasa cu un smartphone si cu ceva bani ramasi dupa achizitia de la amanet.

 2. Bijuterii de aur

Un alt produs cu factori inexistenti de risc sunt bijuteriile din aur. In mod normal, bijuteriile expuse la casele de amanet au fost curatate si reconditionate inainte sa fie puse in vanzare. Evident si pretul lor este unul mai mic fata de cele din magazinele de bijuterii.

Un avantaj demn de luat in considerare este certificarea autenticitatii bijuteriilor. Bijuteriile dintr-o casa de amanet au garantia si valoarea lor proprie. De asemenea, se pune accent si pe intretinerea (si daca e nevoie si pe reconditionarea) bijuteriilor cu pietre pretioase si semipretioase de catre profesionisti.

Exista asadar o super alternativala cumpararea unui produs nou din magazin de care poti profita din plin, mai ales din punct de vedere financiar. Trebuie doar sa stii unde sa cauti si sa ai incredere!


 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult