Care sunt beneficiile financiare ale unui curs SEO?

Care sunt beneficiile financiare ale unui curs SEO? Data: 9 decembrie 2019   Ora: 10:00

In lumea marketingului online, este cunoscut faptul ca SEO (Search Engine Optimization) are cel mai bun ROI (Return On Investment) dintre toate instrumentele utilizate in acest domeniu. SEO reprezinta totalitatea tehnicilor prin care cresc pozitiile unui site in paginile cu rezultatele cautarilor in Google, pe anumite cuvinte cheie specifice.

 

Pe de alta parte, ROI-ul reprezinta rata de recuperare a investitiei si este exprimat sub forma unui procent. Acesta se calculeaza dupa urmatoarea formula:

 

ROI = (Veniturile in urma investitiei - Suma investita) / Suma investita X 100

 

Astfel, daca investesti 100 de euro, iar veniturile obtinute sunt de 150 de euro, acest lucru inseamna ca ROI-ul a fost de 50% (ai castigat 50 de eurocenti la fiecare euro investit).

 

Nu numai SEO insusi are un ROI foarte bun, ci si participarea la un curs SEO, asa cum vei vedea in continuare. Bineinteles, asta cu conditia de a alege un curs SEO sustinut de un adevarat profesionist in domeniul marketingului online si, eventual, girat de o agentie cu o experienta indelungata pe aceasta piata.

 

Spre exemplu, Jedi SEO School poate fi considerat mai mult decat un simplu curs SEO, este o adevarata "scoala" de SEO completa. Aceasta este sustinuta de Ovidiu Joita, CEO si founder al agentiei de marketing online iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe aceasta piata extrem de competitiva.

 

Acest curs SEO dureaza doua luni si, pe parcursul sau, vei afla atat informatii teoretice, cat si practice, vei lua parte la studii de caz si vei primi "teme pentru acasa". In plus, pe langa Ovidiu Joita, alti experti in marketing online iti vor impartasi din rezultatele lor in domenii conexe precum PPC, UX sau Analytics.

 

Inscrierea la acest curs SEO, care a fost absolvit deja de trei promotii si va continua in anul 2020, costa 500 de euro. Asta in conditiile in care, asa cum ai vazut si mai sus, se intinde pe doua luni, de luni pana miercuri, intre orele 18:00 si 20:00.

 

Practic, vorbim despre nu mai putin de 48 de ore de informatii extrem de pretioase si precise legate de Search Engine Optimization. Un calcul sumar ne arata ca pretul pe ora este de doar 10,4 euro, adica fix 50 de lei, o suma modica, avand in vedere cunostintele acumulate.

 

Prin urmare, primul beneficiu financiar al unui curs SEO este faptul ca, investind o suma redusa, vei obtine informatii care te vor ajuta nu numai sa intelegi acest domeniu extrem de complex, ci si sa il aprofundezi. Iar, daca detii un magazin online si, in urma cunostintelor dobandite la Jedi SEO School, il optimizezi si vinzi produse cu o valoare mai mare de 500 de euro, deja ai iesit pe profit si ai un ROI pozitiv.

 

Un alt mare avantaj al absolvirii cursului SEO Jedi este faptul ca, in baza diplomei si a experientei cu care te-ai imbogatit, te poti angaja in domeniul marketingului online, intr-un post platit peste medie.

 

Nu in ultimul rand, in cazul in care doresti sa investesti in SEO pentru business-ul tau, exista posibilitatea de a obtine un pret preferential, tocmai pentru ca ai participat la Jedi SEO School.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

  Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult