Camerele de supraveghere video: de ce sunt o solutie excelenta pentru acasa sau pentru afacerea ta

Camerele de supraveghere video: de ce sunt o solutie excelenta pentru acasa sau pentru afacerea ta Data: 29 martie 2019   Ora: 11:00

Sistemele de supraveghere video au devenit o parte componenta indispensabila pentru asigurarea securitatii in viata de zi cu zi. Acestea ofera un sentiment de confort si relaxare cand vine vorba despre griji vis-a-vis de siguranta, fie ca vorbim despre locuinta personala, locul de munca sau magazine.

 

Cu ajutorul expertilor din cadrul magazinului online SKUT.ro am alcatuit o lista cu motivele ce stau la baza utilizarii unui sistem de supraveghere video.

 

1. Camerele de supraveghere ajuta la scaderea criminalitatii, la fel cum pot ajuta in identificarea unor persoane ce au comis ilegalitati, asa cum s-a demonstrat si in tara noastra, nu cu multe luni in urma. De cele mai multe ori, simpla prezenta a unei camere de supraveghere poate face o persoana ce doreste sa comita o ilegalitate, sa se razgandeasca.

 

2. Camerele pot preveni comportamentul “neprotocolar” de la locul de munca. Stiind ca un sistem de supraveghere este instalat, angajatii nu se vor implica in activitati ce pot fi ilegale, cum ar fi furtul, vor avea retineri in a-si hartui fizic sau psihic colegii, astfel incat, un astfel de sistem, poate duce la o atmosfera mult mai pozitiva la locul de munca.

 

3. Evident, un astfel de sistem nu poate preveni intotdeauna o ilegalitate, dar poate oferi dovezile necesare in cazul in care acesta a surprins o activitate neconforma.

 

4. Se pot instala astfel de sisteme in locuintele personale. Dincolo de protectia bunurilor, un sistem de supraveghere video instalat in interiorul locuintei va ajuta sa monitorizati copii, sau persoanele ce au grija de copiii dumneavoastra. In acelasi timp, astfel de sisteme pot ajuta enorm in cazul persoanelor mai in varsta, pentru ca in acest fel ii puteti tine sub observatie si puteti sa interveniti mult mai repede in caz ca ceva neplacut se intampla.

 

5. Cu un sistem de supraveghere bine ales, nu mai aveti nevoie de prea multe dispozitive pentru a vizualiza inregistraririle sau pentru a urmari in timp real ce se intampla. Acum feed-ul video poate fi accesat extrem de lejer de pe laptop, tableta sau chiar telefon.

 media/imagini_articole

6. Daca afacerea dumneavoastra va pune angajatii in contact direct cu clientii, prezenta camerelor video va pot proteja angajatii de potentialul comportament agresiv al clientilor. In acelasi timp, simpla prezenta a camerelor ofera angajatilor sentimentul ca sunt protejati.

 

7. Implementarea unui sistem de supraveghere video in cadrul afacerii dumneavoastra, poate duce la cresterea productivitatii si in acelasi timp, comportamentul angajatilor se va imbunatati.

 

8. Bancile si magazinele sunt dotate cu camere de supraveghere, iar asta da clientilor sentimentul ca totul este in regula si se simte mai in siguranta.

 

9. Cum tehnologia pe zi ce trece devine tot mai avansata, si preturile au tendinta de a scade. Astfel, un sistem de supraveghere video a devenit mult mai ieftin si mult mai performant decat ati putea crede. In plus, multe camere de supraveghere Skut.ro de interior de exemplu, inregistreaza si sunetul pe langa imagini, ceea ce va poate oferi mult mai multe informatii despre o anumita situatie. Ba mai mult, prin intermediul unor camere video se poate transmite si vocea dumneavoastra, astfel incat sa atentionati persoana supravegheata in cazul in care simtiti ca este cazul sa interveniti.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult