Automatizeaza procesele de vanzare cu Optimall SFA

Automatizeaza procesele de vanzare cu Optimall SFA Data: 5 decembrie 2019   Ora: 14:00

Forta de vanzari te ajuta sa iti consolidezi business-ul, crescand vanzarile si odata cu ele si faima brandului tau. Agentii de vanzari sunt cheia spre succesul unei afaceri axate pe comert. Cu cat agentii de vanzari sunt mai implicati in activitatile pe care le desfasoara, cu atat afacerea ta creste si se dezvolta intr-un mod alert. Automatizarea fortei de vanzari te poate ajuta sa accelerezi procesul de vanzare si odata cu el, procesul de dezvoltare al business-ului tau.

 

O metoda foarte buna de a automatiza forta de vanzari este sa achizitionezi o solutie de tip SFA pentru a putea eficientiza toate procesele de vanzare pe care le efectueaza agentii tai din teren. Acest soft ajuta la organizarea traseului zilnic, respectiv la preluarea rapida a comenzilor direct de la clienti.

 

SFA functioneaza atat pe device-ul agentului de vanzari (telefon sau tableta cu sistem de operare Android) cat si pe PC-ul companiei, folosind o aplicatie WEB, numita BackOffice care te va ajuta sa ai o viziune clara asupra proceselor de vanzare realizate de agentii tai din teren.

 

Acest soft de tip SFA se va sincroniza automat cu ERP-ul companiei tale, nemaifiind nevoie sa introduci datele de doua ori, eficientizand astfel timpul. De la comenzi si pana la informatii despre clienti, toate datele vor fi sincronizate cu o singura solutie dezvoltata sa iti vina in ajutor prin automatizarea tuturor proceselor de vanzare.

 

Daca vrei sa scurtezi ciclul de vanzare si sa cresti performanta echipei de vanzari, acest soft este pentru tine si business-ul tau. Optimall SFA, va fi dezvoltata personalizat conform nevoilor si preferintelor tale.

 

Ar putea fi de interes pentru tine si un software de inventar, pentru ca atunci cand iti doresti sa realizezi procesul de inventariere sa il poti realiza intr-un mod usor si rapid. Optimall SMIS este special conceputa pentru procesele de inventariere.

 

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, ne poti contacta la numarul de telefon: 0264 202 118 sau acceseaza site-ul nostru: www.optimallsfa.ro.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

  Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult