Apelarea la amanet – o solutie pe care trebuie sa o justificam sau nu?

Apelarea la amanet – o solutie pe care trebuie sa o justificam sau nu? Data: 25 septembrie 2018   Ora: 15:16

De multe ori ne confruntam cu situatii nedorite pe care daca am fi putut, cu siguranta le-am fi evitat. Si totusi, in cazul in care suntem intr-o criza financiara, iar cea mai la indemana solutie este amanetul, ar trebuii sa ne justificam alegerea in fata cuiva? Ei bine, credem ca este un subiect destul de delicat pe care ar trebuii sa il dezbatem impreuna ca sa ajungem la o concluzie.

  • Preturi mici pentru obiectele pe care vrei sa le achizitionezi..

Cu ajutorul unui amanet poti achizitiona electrocasnice sau telefoane la un pret mult mai mic. Tocmai de aceea exista cate un amanet telefoane la care sa apelezi in cazul in care vrei sa achizitionezi un mobil la un pret decent. Amanet telefoane bucuresti poate fi solutia pentru bucurestenii ce vor sa amaneteze telefonul sau vor sa achizitioneze un nou model de telefon la un pret remarcabil mai mic.

  • Primesti pretul corect si bani in maxim 10 minute.

Daca te confrunti cu o criza financiara urgenta, poti apela la un amanet si in maxim 10 minute ai obtinut banii necesari. Tocmai de aceea, credem noi, ca subiectul „amanet nu ar trebuii sa fie unul tabu sau rusinos, ci mai degraba o alegere inteligenta, despre care sa poti vorbi deschis de fata cu oricine.

  • Te ajuta sa scapi de obiectele pe care nu le mai folosesti.

Cu siguranta ai si tu o multime de lucruri pe care nu le folosesti, dar nici nu ai vrea sa le arunci. Ei bine, amanetul poate fi solutia pentru ca iti ofera bani in schimbul electrocasnicelor, bijuteriilor sau telefoanelor pe care nu le mai utilizezi. Un schimb corect atat pentru agentie cat si pentru individ.

Din cele enumerate mai sus putem observa cu usurinta ca amanetul rezolva probleme si nu ar trebui nici un moment sa ne simtim stanjeniti ca am ales serviciile lui. De aceea, nu credem ca este necesar sa ne justificam in fata cuiva pentru ca am ales sa iesim dintr-un impas financiar cu ajutorul unui amanet de incredere.

 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai multArticolul Saptamanii

5 sfaturi care iti vor spori vanzarile pe un site de mica publicitate

Un agent imobiliar i-a propus sefului sa publice anunturi cu imobilele pe care le aveauin portofoliu la mica publicitate. Spre uimirea agentului, ... citeste mai mult