4 greșeli de evitat atunci când alegi un set nou de lenjerii de pat

4 greșeli de evitat atunci când alegi un set nou de lenjerii de pat Data: 23 noiembrie 2021   Ora: 18:16 În medie, ne petrecem până la o treime din viață dormind.

În medie, ne petrecem până la o treime din viață dormind. De aceea, este foarte important să îți asiguri un cadru în care te poți relaxa și odihni, prin găsirea setului perfect de lenjerii de pat.

Însă varietatea modelelor și a caracteristicilor de pe piață poate face acest lucru o misiune dificilă. Din fericire, la Sensodays.ro vei găsi o gamă variată de lenjerii de pat calitative, create de designeri celebri: de la fețe de pernă premium, până la lenjerii de pat din bumbac organic 100% pentru copii.

Citește în continuare pentru a descoperi cele 4 lucruri de evitat atunci când achiziționezi un set nou de lenjerii de pat.

1. Preferi modele ieftine, în defavoarea calității

În general seturile mai ieftine de pat pot fi o soluție momentană la nevoile tale. Însă, materialele din care sunt confecționate sunt de slabă calitate, fapt ce poate accentua senzația de disconfort, sau chiar poate da naștere la diverse alergii. De aceea,este recomandat să alegi întotdeauna lenjerii de pat premium, din materiale naturale. Acestea sunt extrem de calitative și de plăcute la atingere, menținându-și senzația de confort, dar și durabilitatea pentru o perioadă îndelungată.

2. Nu acorzi suficientă atenție dimensiunilor

Dacă vrei să nu fi nevoit să returnezi produsul și să rămâi fără lenjerii de pat, acordă o atenție deosebită dimensiunilor acestora, dar și obiectelor pe care intenționezi să le îmbraci. Poți găsi cearșaful de pat sau fața de pernă potrivită cu ajutorul unui tabel cu mărimi, care se regăsește de regulă pe eticheta produsului (în magazine) sau în descrierea produsului (în online). Dacă tot întâmpinați dificultăți în a găsi dimensiunea potrivită, puteți să măsurați din nou lungimea, dar și înălțimea saltelei patului - în special pentru cearceafurile cu elastic - pentru confirmare.

3. Nu îți asculți nevoile

Gândește-te la „ingredientele” de bază pentru somn bun: te simți cel mai bine atunci când nu îți este prea cald sau frig, când cearșafurile nu se lipesc de tine sau îți provoacă mâncărime. Aceste probleme pot fi soluționate prin găsirea unor seturi de lenjerii de pat care îți satisfac nevoile și preferințele personale. De aceea, cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumpări o cuvertură sau un cearșaf nou sunt: preferința pentru unele materiale sau tipuri de așternuturi, precum și temperatura optimă care îți asigură un somn liniștit.

4. Alegi doar lenjerii de pat albe

Chiar dacă un set de cearșafuri albe poate oferi spațiului tău acea impresie de curățenie și eleganță, acesta nu pune în valoare estetica spațiului în care locuiești. În cazul lenjeriilor de designer, vei putea alege dintr-o varietate de culori, imprimeuri și țesături premium care reflectă până la cele mai mici detalii ultimele tendințe în modă. Acum îți poți transforma întregul design al camerei, nu numai al patului, asortând imprimeuri și culori cât mai diverse.

Așadar, acum ai toate informațiile pentru a alege o lenjerie de pat care să se plieze perfect pe preferințele și nevoile tale. Creează-ți acum spațiul optim pentru odihnă, cu un plus de confort și eleganță!

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult