Creditul de investiții în agricultură, o soluție la îndemână pentru extinderea fermei tale

 Creditul de investiții în agricultură, o soluție la îndemână pentru extinderea fermei tale Data: 6 aprilie 2021   Ora: 14:10 Agricultura rămâne unul dintre sectoarele economice importante ale țării noastre, oferind antreprenorilor din domeniu multe oportunități, dar și provocări. Fie că ai o mică fermă de animale, te ocupi de pomicultură sau de agricultură ecologică, ai nevoie de investiții constante pentru a-ți menține și dezvolta afacerea.

Agricultura rămâne unul dintre sectoarele economice importante ale țării noastre, oferind antreprenorilor din domeniu multe oportunități, dar și provocări. Fie că ai o mică fermă de animale, te ocupi de pomicultură sau de agricultură ecologică, ai nevoie de investiții constante pentru a-ți menține și dezvolta afacerea.

Achiziționarea echipamentelor și utilajelor necesare, construcția de sere și hale de producție, sistemele de irigații, achiziția de animale, dacă vorbim despre o fermă de animale – toate acestea sunt necesare dacă dorești să îți dezvolți afacerea agricolă.

Întrucât costurile acestor investiții agricole sunt importante, identificarea resurselor de finanțare este esențială pentru a putea continua dezvoltarea afacerii. Un credit de investiții în agricultură ar putea fi cea mai bună soluție pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor.

Patria Bank propune antreprenorilor o serie de credite agricole accesibile, special gândite pentru ca aceștia să-și pună rapid în aplicare planurile de dezvoltare sau extindere. Soluțiile propuse de bancă sunt mereu diverse și adaptate specificului sectorului agricol, din dorința de a simplifica viața afacerilor din agricultură.

Creditul de investiții agro de la Patria Bank 

Poți utiliza acest credit pentru finanțarea achizițiilor de ferme, utilaje, echipamente, renovări sau modernizări. Cu creditul Agro poți finanța, de exemplu, până la 100% din achiziția de noi utilaje (inclusiv TVA-ul), în funcție de garanțiile pe care le poți aduce.

Poți solicita creditul Agro de la Patria Bank și pentru refinanțarea investițiilor în agricultură realizate anterior solicitării creditului. Este un credit flexibil, cu o sumă maximă acordată ce variază în funcție de necesitățile afacerii tale și propria capacitate de rambursare.

Banca ține cont de specificul sezonier al afacerilor din agricultură: poți rambursa creditul în perioada în care firma ta încasează bani (de exemplu, la recoltă). Ai și opțiunea ratelor lunare egale sau a ratelor lunare personalizate – pentru ca achitarea creditului să îți fie la îndemână.

Creditul este flexibil și îți oferă mai mult timp pentru afacerea ta. Consilierii Agro vin la tine în fermă pentru a stabili împreună condițiile de creditare și a ridica dosarul pentru aprobare, servicii care îți sunt oferite fără costuri suplimentare. Tu te poți dedica, în continuare, conceperii și implementării celor mai bune strategii pentru business-ul tău, fără drumuri inutile la bancă.

Vrei să achiziționezi un teren agricol? Finanțează costurile prin creditul potrivit

Dacă vrei să îți extinzi ferma, achiziționarea unui teren agricol ar putea fi cea mai bună soluție. Poate că ai identificat deja terenul potrivit și ești în căutarea celei mai bune soluții de finanțare pentru acesta. Ce spui de un credit pentru achiziția unui teren agricol, în condiții avantajoase pentru afacerea ta?

Prin Creditul pentru Achiziție de Terenuri Agricole de la Patria Bank poți obține o finanțare de 100% a terenului. Creditul îți va fi acordat după analizarea situației financiare. Terenul achiziționat poate deveni el garanție pentru credit sau poți alege să aduci alte garanții imobiliare. Odată ce creditul a fost aprobat, ai la dispoziție 12 luni pentru a-l folosi (banii pot fi utilizați odată sau în tranșe, în funcție de nevoile tale.

Dacă ai o afacere în domeniul agricol, știi deja că efortul financiar pentru a o duce la nivelul următor poate fi considerabil. Un credit de investiții în agricultură ar putea fi soluția de finanțare la îndemână. Este important să îl alegi cu atenție, pentru a se potrivi nevoilor business-ului tău.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult