Bellatrix by Masatto sau ce înseamnă starea de bine în casa ta

Bellatrix by Masatto sau ce înseamnă starea de bine în casa ta Data: 15 martie 2021   Ora: 09:00

Masatto, unul din brandurile de top, de lux pe nișa furnizorilor de terapie prin masaje aduce în atenția publicului un model original, un tip de fotoliu complex și inovativ în materie de tehnologie încorporată. Bellatrix face parte din categoria de fotolii home use și este din recenta colecție Masatto.

Bellatrix, un fotoliu de masaj edificator pentru gama premium

Masatto este unul din numele cu răsunet pe această  nișă a producătorilor de fotolii de masaj. Aduce inovația, tehnologia și revoluționează conceptul de relaxare și de wellness, mai ales pentru că oferă accesibilitate și răsfăț chiar la domiciliu. Altfel spus, utilizatorul nu mai este condiționat de diverși factori și poate obține o stare de bine, de zen chiar în propriul living.

Fotoliile de masaj au fost create pornind de  la cultul masajelor. Așadar înglobează o tehnologie de înaltă clasă, capabilă să obțină performanță, să echivaleze cu forța umană. O astfel de experiență se apropie cât mai fidel de realitate, mai ales prin finețea detaliilor, ce fac ca utilizatorul să se simtă răsfățat de tot ce înseamnă masajul realizat de role performante. Iar un fotoliu de masaj precum Bellatrix demonstrează până în cele mai mici detalii cât de bine a fost gândit un astfel de proiect - un fotoliu de masaj care să substituie un maseur profesionist.

Relaxare, productivitate îmbunătățită și stare de bine

Pentru oricine, un masaj este motiv de relaxare, o pastilă minune care îmbunătățește modul de funcționare a organismului, atenuează durerile sau în orice caz pune o piatră de temelie la starea de bine. Și avem nevoie de asta în fiecare zi. Cu atât mai mult, cu cât zi de zi perpetuăm oboseala, stresul și suntem sub impactul poluării și a vieții agitate, masajele pot fi un mod de reechilibrare fizică, dar și psihică. Se spune că atunci când ești bine le duci pe toate mai ușor: ești mai productiv, ești mai tolerant și faci față stresului. Practic îți creezi un scut de protecție pentru orice provocare ce apare.

Bellatrix este unul din modelele de fotolii de masaj ce surprinde cu funcțiile sale complexe. Însuși producătorul spune despre acesta că este o revoluție în tehnologia relaxării. Include binecunoscuta funcție zero gravity, cu care Masatto s-a mândrit de la bun început, tehnologia optimă ce contribuie la relaxare - corpul este adus în punctul de gravitație zero și astfel resimte cu  mult mai bine efectele masajelor, întrucât este eliminată presiunea asupra unor puncte corporale.

Bellatrix include de asemenea:

 • Masaj 3D - ședințele de masaj sunt personalizate, programele sunt manuale sau automate.

 • Sistem de încălzire.

 • Role pentru reflexoterapie.

 • Zero space - tehnologia care optimizează spațiul și zona necesară pentru ca fotoliul să se întindă atât cât trebuie.

 • Șină extinsă, de 126 de cm, pentru a masa corpul complet.

Iar la capitolul detalii vine cu iluminare dinamică, cu bluetooth surround, 34 de perne de aer ce îmbrățișează utilizatorul și îi oferă acestuia o experiență desăvârșită a masajului, cum nu a mai întâlnit vreodată.

O experiență ce poate fi încercată gratuit

Masatto oferă publicului larg șansa de a descoperi această experiență a masajului. Pe lângă faptul că au fost create programe scurte și optimizate pentru că în doar câteva minute să poată fi complet un masaj full body, oricare din fotolii poate fi testat. Asta se poate întâmpla în showroom-uri, cu o programare în prealabil sau chiar la domiciliu.

Masatto  a revoluționat arta masajului pentru omul modern, în sensul în care a adus la îndemâna acestuia masajul într-un dispozitiv de înaltă clasă la capitolul tehnologie, dar ușor de folosit. Permite testarea gratuită a oricărui fotoliu. Ultima colecție lansată este una ce merită descoperită, cu opțiuni home use, dar și ideale la birou spre exemplu.

Pentru cei care își doresc să simtă în adevăratul sens al cuvântului cum este să deții o astfel de minunăție în propria casă poate fi solicitată testarea gratuită. Echipa Masatto vine pregătită, transportă, instalează și instruiește. Orice achiziție este la pachet cu garanție extinsă de 5 ani și asistență tehnică oricând, chiar și post vânzare.

 

 

Contact:

contact@masatto.ro

Masatto București

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789

Locații showroom:

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenițescu, Nr. 14

Cluj-Napoca

Timișoara

Sibiu

Piatra Neamț 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

 • Credite


  Compara »
 • Depozite la Termen


  Compara »

Advertorial

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Brokerul eToro – cresterea numarului de utilizatori in ultimii ani

          Platforma de tranzactionare eToro a anuntat ca a ajuns acum la 20 de milioane de utilizatori inregistrati din ... citeste mai mult