7 Ponturi pentru a alege cel mai bun provider de hosting în 2020

7 Ponturi pentru a alege cel mai bun provider de hosting în 2020 Data: 31 iulie 2020   Ora: 00:00

Căutați găzduire pentru site-ul web și vă este greu să decideți ce să alegeți? Atunci ați ajuns la locul potrivit! În acest articol, vă punem la dispoziție 7 ponturi despre cum să găsiți furnizorul de găzduire web potrivit.

1. Recenzii și fiabilitate

Înainte de a decide ce companie de găzduire web să alegeți, ar fi bine să aflați reputația acesteia, citind recenziile de la clienți. Foarte important este ca furnizorul să garanteze un timp de funcționare de minimum 99.8% deoarece timpul de oprire are un impact negativ asupra afacerii.

2. Tipul de găzduire oferit

Indiferent dacă este vorba despre găzduirea de tip Share, soluții dedicate de găzduire sau găzduirea de tip VPS, este indicat să cunoașteți argumentele pro și contra pentru fiecare și diferențele dintre acestea. Cel mai bine ar fi să cereți sfatul unor profesioniști în domeniu.

Trebuie să aveți în vedere și faptul că tipul de găzduire web pe care îl veți alege, depinde de tipul de website pe care îl aveți. De exemplu, dacă este un site personal sau o afacere, o soluție optimă din punct de vedere preț-performanță ar fi găzduirea de tip Share.

3. Suportul de găzduire

Asigurați-vă că suportul de găzduire are loc pe mai multe canale. Este important să alegeți o găzduire web care este localizată în țara de unde provin vizitatorii site-ului. Dacă site-ul are vizitatori din România, nu este indicat să cumpărați găzduire web din altă țară, chiar dacă este mai ieftină.

 

4. Conexiune rapidă și caracteristici ale găzduirii web

Funcționalitatea este importantă pentru site, însă viteza de încărcare nu poate fi neglijată. În funcție de publicul căruia vă adresați, ați putea avea nevoie de viteză la nivel autohton sau în diferite părți ale globului.

Panoul de control oferit de furnizorul de găzduire trebuie să fie ușor de utilizat și cât mai complet, întrucât asta vă oferă posibilitatea de a gestiona mai bine diferite aspecte ale site-ului.

O companie de găzduire web bună vă va oferi o experiență de navigare rapidă, astfel încât paginile site-ului web să se încarce imediat și experiența utilizatorilor să fie una pozitivă. Nu uitați să verificați dacă imaginile de pe site-ul web se încarcă rapid.

5. Securitate sporită, backup de date

Alegeți o companie de găzduire web care face copii de rezervă de date, acestea ajută la restaurarea site-ului în caz de erori sau probleme create de hackeri. De asemenea, ea ar trebui să ofere protecție automată anti-malware, împotriva atacurilor DDoS și Flood.

6. Plata

Este important să aflați dacă se percep costuri suplimentare ascunse pentru anumite servicii, cum ar fi de exemplu: lățimea de bandă, opțiunile de upgrade, modernizările. O ideea bună ar fi să analizați prețurile la mai multe pachete de găzduire, să observați diferențele dintre ele, pentru a vedea cum puteți economisi bani.

Trebuie să luați în calcul și faptul că pe măsură ce site-ul se dezvoltă, veți avea nevoie de mai mult spațiu de stocare pe site. Aflați ce fel de funcții oferă furnizorul și câte domenii pot fi găzduite pe un singur cont, ce lățime de bandă este disponibilă și care sunt costurile pentru upgrade la următorul pachet.

Multe companii spun că oferă o lățime de bandă nelimitată, însă există o limită care pentru a fi depășită se percep taxe suplimentare.

7. Asistență clienți

Căutați o companie de găzduire care are vechime de cel puțin 10 ani pe piață și care răspunde la solicitările clienților într-un interval de timp foarte scurt, pentru a vă asigura că totul va funcționa cât mai bine, iar eventualele problemele vor fi rezolvate imediat.

Mulți proprietari de site-uri au intrat în spațiul virtual prin intermediul unui plan de găzduire web prin Host-Age.ro, companie care oferă de peste 18 ani un nivel ridicat de asistență pentru clienți, opțiuni complete, instrumente ușor de utilizat, viteză de încărcare rapidă a site-ului (serverele au discuri SSD) și garanție de 30 de zile. 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

  Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult